SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Sıla Kara’dan bronz madalya

Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Milli Takım sporcusu Sıla Kara, Bulgaristan’da düzenlenen FIS Kupası’nda bronz madalya kazandı.

Bu haber 06 Kasım 2021 - 22:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bulgaristan’ın Bansko Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonun ikinci gününde kadınlar büyük slalom yarışında başarılı bir performans ortaya koyan milli kayakçı Sıla Kara, kürsüye çıkarak bronz madalyayı boynuna taktı. Aynı yarışta mücadele eden milli sporcu Ceren Reyhan Yıldırım ise 4’üncü sırada yarışmayı tamamladı. Erkekler kategorisinde ise Derin Berkin 6’ncı olurken, Kerek Haymana ise 11’inci sırada yarışmayı tamamladı.

Sporcuları aldıkları sonuçlardan dolayı tebrik eden Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, “Bulgaristan’da sporcumuz Sıla Kara’nın almış olduğu bronz madalyadan dolayı kendisini ve teknik ekibimizi tebrik ediyoruz. Daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig