SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şampiyonlar Ligi H grubu puan durumu: Başakşehir ilk galibiyetini aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubu üçüncü maçında Manchester United karşısına çıkan Başakşehir sahadan galibiyetle ayrılarak ilk puanını aldı. Geride kalan üç maçın sonunda gruptan çıkma şansını devam ettiren Başakşehir, PSG ile puanını eşitledi.

Bu haber 05 Kasım 2020 - 18:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Medipol Başakşehir, evinde Manchester United’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Devler liginde ilk puanına “merhaba” diyen Başakşehir, Avrupa’da yoluna devam etme şansını da arttırdı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU: H GRUBU

BAŞAKŞEHİR’DEN TARİHİ GALİBİYET

Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda RB Leipzig ve PSG’ye karşı oynadığı ilk iki maçını kaybeden Medipol Başakşehir, Manchester United’ı ağırladığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak tarihi bir galibiyet elde etti.

Devler Ligi tarihindeki ilk golünü 13. dakikada Demba Ba ile bulan Başakşehir, bu golün asistini yapan kaptanı Edin Visca’nın 40. dakikada attığı golle 2-0 öne geçti. Konuk ekip United 43’te Anthony Martial ile durumu 2-1’e getirse de maçta başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig