SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şampiyon boksör Mayweather, paraları yemeye başladı

Bu haber 09 Mayıs 2015 - 9:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ABD’li boksör Floyd Mayweather, Filipinli Manny Pacquiao’yu mağlup edip servetine servet kattığı paraları Chris Brown’un doğum gününde dansçı kızlara dağıttı.

ABD’li boksör Floyd Mayweather, asrın maçında Filipinli Manny Pacquiao’yu mağlup etmenin keyfini doyasıya çıkarıyor. Çıktığı 48 karşılaşmada 48 galibiyeti bulunan Floyd Mayweather, kazandığı paraları yemeye başladı.

SERVETİNE SERVET KATTI

ABD’li boksör Floyd Mayweather, bu ay başında Las Vegas’ta oynanan mücadelede Filipinli Manny Pacquiao’yu mağlup etmiş, 1 milyon Dolar’lık altın kemerin yanı sıra 500 milyon Dolar’lık servetinin yanına 180 milyon daha koymayı başarmıştı.

PARALARI, DANSÇI KIZLARA DAĞITTI

Lakabı ‘Para’ olan Mayweather, kazandığı ödülü hemen harcamaya başladı. Ünlü şarkıcı Chris Brown’un, Las Vegas’ta düzenlenen doğum günü partisine katılan Mayweather, organizayona para dolu çantasıyla geldi. Ünlü boksör, elindeki 100’lük Dolar’ları da dansçı kızlara dağıttı.

RAKİBİNİ, KORKAK İLAN ETTİ

ABD basınına açıklamada bulunan Mayweather, Pacquiao ile sakatlığını atlattıktan sonra yeniden karşılaşabileceği yönündeki fikrini değiştirdiğini belirterek, “Kaybettiyseniz, kaybettiğinizi kabul etmek zorundasınızdır. Pacquiao bir korkak ve yenilgiyi hazmedemiyor, onunla yeniden karşılaşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig