SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rusya’dan S-400 açıklaması!

Bu haber 30 Haziran 2020 - 21:11 'de eklendi.

Duma’nın Dışişleri Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, Ankara’nın ABD’li Senatör John Thune’un sunduğu “Türkiye’nin elindeki S-400’leri satın alma” teklifini değerlendirmemesini umduğunu, teklifin “ilkesizce” olduğunu ifade etti.

Gazetecilere konuşan Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Dışişleri Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, “Cumhuriyetçi Parti’den Senatör John Thune’un Ankara ile Washington arasındaki gerginliği çözmek bahanesiyle Türkiye’den S-400’lerin satın alınması teklifi ilkesizce ve alayvari. Ancak sanıyorum ki böyle bir şey mümkün olmayacaktır ve bu teklif Türkiye tarafından değerlendirmeye de alınmayacaktır” dedi.

ABD’den Türkiye ile ilgili ilginç S-400 teklifi! Yetki verildi…

Slutskiy, Türkiye’nin S-400 satın almasındaki amacın kendi ulusal güvenliği ve egemenliğini sağlamak için hava sahasını denetlemek olduğunu belirtti. Dışişleri Komitesi Başkanı, ABD’nin yaptırımlarının dahi Türkiye’yi S-400 anlaşmasından vazgeçiremediğine dikkat çekti.

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.