SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ABD’nin Suriye’deki DEAŞ operasyonunda imha ettiği helikopter görüntülendi

Bu haber 03 Şubat 2022 - 23:18 'de eklendi.

ABD’nin gece saatlerinde Suriye’de terör örgütü DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi’ye düzenlediği operasyonun ardından mekanik sorun olduğu için imha edilen helikopter görüntülendi.

ABD Merkez Komutanlığı kontrolündeki Özel Harekat Kuvvetleri, gece saatlerinde Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib’e bağlı Atme kasabasında düzenlediği operasyon ile terör örgütü DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi’yi öldürmüştü. Operasyona katılan ve teknik arıza nedeniyle İdlib’in doğusundaki Afrin ilçesinin Cinderes beldesi yakınlarına acil iniş yapmasının ardından imha edilen ABD’ye ait helikopter görüntülendi.İsminin açıklanmasını istemeyen ABD’li bir yetkili, helikopterin dönüş uçuşu yapamayacağının belirlenmesinin ardından imha edildiğini ve personelin daha sonra ülkeyi terk etmek için başka bir helikoptere bindiğini ifade etti.Öte yandan Suriye Sivil Savunma örgütü tarafından yapılan açıklamada, dün gece düzenlenen operasyonda 6’sı çocuk, 4’ü kadın toplam 13 kişinin öldüğü belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.