SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rusya ve Belarus’un düzenlediği ‘Slav Kardeşliği’ tatbikatının ikinci etabı başladı

Bu haber 22 Eylül 2020 - 3:42 'de eklendi.

Belarus’ta düzenlenen ve Sırbistan’ın katılmaktan vazgeçtiği “Slav Kardeşliği” tatbikatının ikinci etabı Rus ve Belarus ordularının katılımıyla başladı.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun geçtiğimiz Haziran ayında duyurduğu ve her yıl Rusya, Sırbistan ve Belarus ordularının ortaklaşa gerçekleştirdiği “Slav Kardeşliği” tatbikatının bu yılki etabı tartışmalarla başladı.Tatbikata daha önce katılacağı açıklanan Sırbistan “Slav Kardeşliği 2020” ve “Kafkas 2020” uluslararası askeri tatbikatlarından çekildiğini açıklamasının ardından Belarus ve Rusya tatbikatı birlikte yapma kararı aldı. 14-25 Eylül tarihleri arasında Belarus’ta tamamlanması planlanan tatbikatın ilk etabı “terörler mücadele” tatbikatı olarak tamamlandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.