SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Real Madrid-Sevilla kapışmasına Ramos son verdi: ‘Aslında nasıl başladı’

Twitter’da başlayan

Bu haber 10 Ekim 2020 - 17:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

La Liga devi Real Madrid, 19 yaşında Sevilla’dan transfer ettiği Sergio Ramos’un o dönemki fotoğrafıyla şimdiki fotoğrafını yan yana getirerek Twitter’daki “Nasıl başladı/Nasıl devam ediyor” akımına ayak uydurdu. Ancak bu paylaşım, Ramos’u altyapısından çıkartan Sevilla’nın tepkisine neden oldu.

Real Madrid, 15 yıldır takımın formasını giyen takım kaptanı Ramos’un 2005 yılında transfer olduğundaki fotoğrafıyla, günümüze ait modern bir fotoğrafını paylaştı.

Sevilla ise, zamanında 27 milyon Euro’ya sattığı Ramos’un profesyonel futbola başladığı yer olduklarını belirterek Real Madrid’in paylaşımını alıntıladı ve “Gerçekten nasıl başladı” yanıtını vererek İspanyol yıldızın Sevilla formalı fotoğrafını yayınladı.

İki kulübün sosyal medyadaki kapışmasına ise Sergio Ramos nokta koydu. Küçük bir çocukken top oynadığı fotoğrafını paylaşan Ramos, “Aslında nasıl başladı” yazdı ve iki kulübü etiketleyerek “İkinizi de seviyorum” ifadelerini kullandı.

Ramos’un bu paylaşımıyla iki kulüp arasındaki tartışmalar sona ererken, İspanya Milli Takımı kaptanı da Camas mahallesindeki ilk günlerine dair nostalji yapmış oldu.

Sevilla’nın Camas mahallesinde doğan Ramos, futbola doğduğu şehrin takımında başladı. 17 yaşında A takıma çıkarak profesyonelliğe adım atan İspanyol futbolcu, 2005 yılında 27 milyon Euro’ya transfer olduğu Real Madrid’de 15 yıldır forma giyiyor ve takımın bayrak ismi oldu.

NASIL BAŞLADI/NASIL DEVAM EDİYOR

Twitter’da yıllar öncesine ve günümüze ait fotoğrafların karşılaştırılması yapılarak kullanıcılar tarafından “Nasıl başladı/Nasıl devam ediyor” şeklinde oluşturulan akım.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig