SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Podolski’den Burak Yılmaz açıklaması

Bu haber 23 Temmuz 2015 - 14:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Galatasaraylı Podolski, Burak Yılmaz ile arasındaki tartışmayla alakalı, “Antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim, gazetelerin saçmalıkları dinlemeyin” dedi.

 Galatasaray’ın yeni transferi Alman oyuncu Lukas Podolski, antrenmanda Burak Yılmaz ile arasındaki tartışmayla alakalı, “Antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim, gazetelerin saçmalıkları dinlemeyin” dedi.

GAZETECİLERİN SAÇMALIKLARINI DİNLEMEYİN”

Avusturya’nın Velden şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’ın bugünkü antrenmanında Lukas Podolski ile Burak Yılmaz arasında gerginlik yaşanmıştı. Alman futbolcu, bu sabahki antrenmanda Burak Yılmazla arasında geçen olay sonrasında çıkan haberlere sosyal medya aracılığıyla cevap verdi. Podolski, “Antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim, gazetelerin saçmalıkları dinlemeyin” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig