SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Paris’te hizmet sektörü çalışanlarından ‘tabutlu’ protesto

Bu haber 14 Aralık 2020 - 23:20 'de eklendi.

Fransa’nın başkenti Paris’te hizmet sektörü çalışanları, korona virüs salgını nedeni ile hükümetin işletmeleri kapatmasını tabutla protesto etti.

Korona virüs salgını nedeni ile zor günler geçiren hizmet sektörü çalışanları protestolarına devam ediyor. Fransa’nın dört bir yanından başkent Paris’e gelen hizmet sektörü çalışanları, Ulusal Meclis’in yakınlarındaki İnvalides Meydanı’nda toplanarak, korona virüs salgını nedeniyle hükümetin işletmeleri kapatmasını tabutla protesto etti. “Bu çılgın hükümet birçok mesleği iflasın eşiğine getirdi ve yeniden açılmaktansa bir ayağımızı mezara bırakmış durumda” ifadelerini kullanan göstericiler, sık sık “Bırakın çalışalım” sloganı attı. Hükümetin korona virüs salgınına karşı aldığı “tutarsız tedbirleri” kınayan eylemciler, ister banka ister devlet olsun artık kimsenin lokanta ve buna benzer iş yerlerinin iflas etmesine izin vermeyeceklerini ifade ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.