SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Leverkusen, Dortmund’u devirdi! 4 maç sonra güldü…

Almanya Bundesliga’nın 17’inci haftasında Leverkusen sahasında Borussia Dortmund’u 2-1 mağlup ederek 4 maç sonra galibiyete uzandı.

Bu haber 24 Ocak 2021 - 4:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Almanya Bundesliga’da zirve mücadelesi veren Bayer Leverkusen ile Borussia Dortmund 17. hafta maçında karşı karşıya geldi. Bay Arena’da oynanan karşılaşmayı Leverkusen 2-1 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.

Karşılaşmada ilk yarıyı 14. dakikada Moussa Diaby’nin golüyle önde kapatan Leverkusen, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 67’yi gösterdiğinde Julian Brandt’in golüyle Dortmund maça eşitliği getirdi. Karşılaşmada topla oynama oranları eşit olsa da Leverkusen öne geçmek için daha fazla kaleyi yokladı.

80. dakikada 17 yaşındaki Wirtz’in golüyle öne geçen Leverkusen, üstünlüğünü korumayı başardı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Leverkusen 32 puana yükselerek lider Bayern’i takibini sürdürdü. Dortmund ise 29 puanda kaldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig