SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Karlar altında gol yağmuru

Yoğun yağış nedeniyle kar kaplı bir zeminde oynanan maçta Arsenal, deplasmanda West Beomwich Albion’ı farklı mağlup etti.

Bu haber 03 Ocak 2021 - 16:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İngiltere Premier Lig’in 17. haftasında Arsenal, The Hawthorns Stadyumu’nda oynanan maçta West Bromwich Albion’u 4-0 mağlup etti. Ligde üst üste üçüncü galibiyetini alan Arsenal’in gollerini Tierney, Saka ve Lacazette (2) kaydetti.

Akşam boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle stadyumun zemini beyaza büründü. Futbolcular ile maçtan önce bir görüşme gerçekleştiren halem, karşılaşmanın oynanmasına karar verdi. Stadyum görevlilerinin yoğun çabasıyla saha çizgileri görünür hale getirildi. Zemin de topun sekeceği kadar temizlendi.

Karşılaşma boyunca kar yağışı devam etse de, mücadelenin ertelenmesini gerektirecek bir durum ortaya çıkmadı.

Maça çok iyi başlayan Arsenal, 23. dakikada Tierney ve 28. dakikada Saka ile beş dakika arayla iki gol buldu. Soyunma odasına 2-0 önde giren Arsenal’de ikinci yarı sahneye Lacazette çıktı. 60 ve 64. dakikalarda ağları havalandıran Fransız golcü, farkın dörde çıkmasını sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip karlar altında oynanan maçı 4-0 kazanmayı başardı.

Bu galibiyetle Arsenal puanını 23 yaparken, West Bromwich Albion 8 puanda kaldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig