SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Kardeş ülkede dün gece destan yazdı

Bu haber 28 Ağustos 2015 - 7:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Azerbaycan ekipleri Qabala ve Qarabag, rakipleri Young Boys ile Panathinaikos’u eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kaldı.

Gecenin büyük sürprizini gerçekleştiren Azerbaycan ekiplerinden Qabala, ilk maçta evinde 0-0 berabere kaldığı Panathinaikos ile deplasmanda 6 ve 60’da Luiz Dodo’nun attığı gollerle, 2-2 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı başardı. Panathinaikos’un golleri 34’te Marcus Berg ve 78’de Nano Maroto’dan geldi.

YOUNG BOYS’A 3 GOL

Bir diğer Azeri ekibi, Qarabag ise ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Young Boys’u 4. dakikada penaltıdan Richard Almeida, 43’te Reynaldo ve 61’de Afran Ismayilov’un golleriyle evinde 3-0 yenerek gruplara adını yazdırdı.

TÜRKİYE’Yİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Azerbaycan takımlarının yakaladığı bu başarı Türkiye’yi de yakından ilgilendiriyor. UEFA sıralamasında Türkiye ile çekişen Yunanistan’ın bu kupaya takım gönderememesi gelecek yıllarda Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi’ne ve UEFA’ya doğrudan katılmasının önünü açtı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig