SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Japonya hükümetinden nükleer silahların yasaklanması çıkışı

Bu haber 26 Ekim 2020 - 15:26 'de eklendi.

Japonya Baş Kabine Sekreteri Katsunobu Kato, ülkesinin Birlemiş Milletler Nükleer Silahların Yasaklanması Antlaşması’nı imzalamayacağını duyurdu.

Son olarak Honduras’ın da katılımıyla 50 imzaya ulaşan ve yürürlüğe girmesinin önü açılan Birleşmiş Milletler (BM) Nükleer Silahların Yasaklanması Antlaşması’na dair Japonya hükümetinden açıklama geldi. Japonya Baş Kabine Sekreteri Katsunobu Kato bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında, ülkesinin anlaşmaya katılmayacağını bildirdi. Japonya’yı çevreleyen ve giderek zorlaşan güvenlik ortamına vurgu yapan Kato, “Tehditlerle başa çıkmak için caydırıcılık yeteneklerimizi korurken ve güçlendirirken, nükleer silahsızlanmaya doğru istikrarlı ve gerçekçi bir ilerleme kaydetmenin uygun olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.”Hedef aynı, yaklaşım farklı”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.