Beklenen Kasırganın olumsuz havası, Göztepe – Konyaspor maçını vurdu.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasındaki Göztepe – Atiker Konyaspor maçının ilk 5 dakikasında üst üste aksilikler yaşandı! Yoğun yağışın bulunduğu İzmir’de Bornova Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın hemen başında elektrikler kesildi, sonrasında da top patladı
Kasırga, Göztepe-Konyaspor maçını vurdu. Spor Toto Süper Lig 7. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen Göztepe-Konyaspor maçı saat 16.00’da başladı. İzmir bölgesi için günlerdir uyarısı yapılan kasırga, Göztepe maçının henüz başında çeşitli zorluklar çıkardı.
Yoğun yağıştan saha zemini de olumsuz etkilenirken hakem Mete Kalkavan yetkililerle yaptığı görüşmelerin ardından maça devam edilmesi kararını verdi.Maç başladıktan kısa bir süre sonra bu kez top patladı ve topun değiştirilmesinin ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.
OYUNCULAR ZEMİN YÜZÜNDEN AYAKTA KALMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR
Yoğun yağış nedeniyle sahanın belli bölümlerinde su birikintileri oluştu. Topu kontrol etmek ve pas yapmak oldukça zor. Oyuncular giderek ağırlaşan zemin yüzünden ayakta kalmakta güçlük çekti.Öte yandan hem Göztepeli taraftarlar, hem de deplasman tribünündeki Atiker Konyasporlu taraftarların kendilerine ayrılan bölümleri doldurması dikkatlerden kaçmadı.İzmir’deki amatör lig maçları olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmişti.
egehaber.com












