SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

İzmir macerası kısa sürdü… Bir dakika bile oynamadan ayrıldı

Altınordu’nun sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği kaleci Osman Ertuğrul Çetin, kulüple yollarını ayırdı.

Bu haber 11 Ocak 2021 - 18:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile 2023 yılına kadar sözleşme imzalayan ancak forma şansı bulamayan 17 yaşındaki file bekçisi Osman Ertuğrul Çetin’in İzmir’deki macerası kısa sürdü. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Ertuğrul’un yeniden Fenerbahçe’ye döneceği belirtildi.

Osman Ertuğrul Çetin, Altınordu formasını bir dakika bile terletmeden kulüpten ayrıldı.

Altınordu, üçüncü kaleci olarak altyapıdan genç eldiven Emirhan Emir’i A takıma dahil etti. Altınordu’da takımdan ayrılan sağ bek Alper Tursun, karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesini feshederken, Beşiktaş’tan kiralanan sol kanat Oğuzhan ve orta saha oyuncusu Muhammed kendilerine kulüp arıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig