SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İran‘dan ABD’nin yeni yaptırımlarına ilk yorum: ‘Hiçbir etkisi olmayacak’

Bu haber 22 Eylül 2020 - 3:42 'de eklendi.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif bugün yaptığı açıklamada, ABD’nin İran Savunma Bakanlığına karşı duyurduğu yeni yaptırımların yeni bir şey olmadığını ifade ederek, “Hiçbir etkisi olmayacak“ dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo bugün yaptığı açıklamada, ABD’nin İran Savunma Bakanlığı ve diğer askeri bağlantılı birimlerine yaptırım uygulayacağını duyurmuştu. Pompeo, İran ile silah ticareti yapmayı düşünen ülkelere de uyarıda bulunarak, “İran’a silah ambargosunu ihlal ederseniz yaptırım riskine girersiniz” demişti.İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif’ten ABD’nin duyurduğu yeni yaptırımlar hakkında ilk açıklama geldi. İran Savunma Bakanlığı’na yönelik ABD’nin aldığı yaptırım kararını değerlendiren Zarif, “Bu yaptırımların bir önemi yok ve yaptırımlar yeni bir konu değil. Hiçbir etkisi olmayacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.