SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İngiltere’de karantina uygulaması başladı, sokaklar boş kaldı

Bu haber 05 Kasım 2020 - 18:32 'de eklendi.

İngiltere’de yürürlüğe giren karantina nedeniyle temel ihtiyaç ve tıbbi malzeme ürünlerinin satıldığı işletmeler dışındaki tüm iş yerleri kepenk kapattı. Cadde ve sokaklar boş kalırken, başkent Londra sokaklarında yalnızca öğrenciler olduğu görüldü.

Avrupa’da korona virüs salgınına karşı birçok ülke yeniden karantina uygulamaya başladı. İngiltere genelinde korona virüs vakalarının artmasıyla birlikte hükümet 5 Kasım Perşembe günü itibari ile temel ihtiyaç ve tıbbi malzeme ürünlerinin satıldığı işletmeler dışındaki tüm işletmeleri 2 Aralık’a kadar kapattı. Marketler ve eczaneler hariç bar, restoran, güzellik merkezleri ve kuaför salonları gibi tüm işletmeler kepenk kapattı. Restoran ve barlar yalnızca paket servisi yapabiliyor. Okullar ve üniversitelerin açık kalmaya devam ettiği ülkede başkent Londra’nın sokaklarında yalnızca öğrenciler olduğu görüldü. Karantina kapsamında farklı aile üyelerinin ise bir araya gelmesi yasaklandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.