SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İngiltere’de Covid-19 aşı pasaportu uygulaması değerlendiriliyor

Bu haber 24 Şubat 2021 - 13:32 'de eklendi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere’de Covid-19 için aşı pasaportu uygulanmasının gözden geçirileceğini açıkladı.

İngiltere’de Covid-19 nedeniyle aksayan uluslararası seyahatlerin güvenli bir şekilde sağlanabilmesi ve ülke içindeki sosyal etkinlik alanlarına girilebilmesi için aşı pasaportu uygulanması fikrinin değerlendirileceği duyuruldu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İngiltere’de Covid-19 aşısı olanların bir belgeye sahip olması fikrinin gözden geçirileceğini belirterek, etkinlik alanlarındaki ziyaretlere izin vermek için bir sertifika kullanmanın “İngiltere için bir yenilik” olacağını belirtti. Johnson, bir bara veya tiyatroya gitmek için göstermeniz gereken bir belgeye sahip olmanın daha önce bir benzerinin yaşanmadığını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.