SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hollanda’da bir evin bodrumunda 9 yıldır kıyameti bekleyen aile kurtarıldı

Bu haber 16 Ekim 2019 - 0:31 'de eklendi.

Hollanda’da bir bağ evinin bodrumunda dokuz yıldır zamanın sonunun gelmesini bekleyen bir aile polis tarafından bulundu.

Hollanda’da bir evin bodrumunda 9 yıldır “dünyanın sonu”nu bekleyen bir aile bulundu. Ailenin çiftlikte yetişen sebzeler ve keçi ile hayatta kaldığı belirlendi.Hollanda medyasında çıkan haberlerde, Ruinerwold köyünde bir adam ile 6 çocuğunun, 9 yıldır etrafı ağaçlarla çevrili ve köprüden geçerek ulaşılan bir çiftlik evinin bodrumunda yaşadığı belirtildi.Dış dünya ve insanlar ile ilişkileri tamamen kesen ailenin, “dünyanın sonunu” beklediği aktarıldı.

ÇİFTLE YETİŞEN SEBZELER VE KEÇİ İLE HAYATTA KALMIŞLAR

Ailenin çiftlikte yetişen sebzeler ve sahip oldukları bir keçi ile hayatta kaldıkları ifade edildi.Evin sahibi olan adamın 58 yaşında olduğu çocuklarının ise 16 ila 25 yaşında oldukları ifade edilen haberde, çocukların dünyada kendilerinden başka insanların olup olmadığına dair hiçbir bilgileri olmadığı kaydedildi.

25 YAŞINDAKİ GENÇ YARDIM İSTEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

Olayın, köydeki bir kafeterya sahibinin, çiftlikten eskimiş giysisi ve saçı sakalı birbirine karışmış 25 yaşındaki adamın geçen hafta ilk defa dışarıya çıkarak yardım istemesi üzerine polisi bilgilendirmesi sonucu gün yüzüne çıktığı aktarıldı.Yapılan araştırma sonucu, evin oturma odasında bulunan bir dolabın arkasında bodruma geçen bir yol bulunduğu ve ailenin orada yaşadığı bildirildi.Polisin aileyi tahliye ettiği ve çiftlikte araştırma başlattığı belirtildi.

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.