SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Hamza Hamzaoğlu, ilk transferini açıkladı

Bu haber 10 Haziran 2015 - 13:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar’ın 31 yaşındaki oyuncusu Bilal Kısa ile anlaştıklarını ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor’un 31 yaşındaki oyuncusu Bilal Kısa ile anlaştıklarını ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Florya’da Dursun Özbek başkanlığındaki yeni yönetimin mazbata töreni sonrası konuşan Hamzaoğlu şunları söyledi: Bilal Kısa ile anlaştık, imzalayacağız. 3 yıllık bir sözleşme olacak, anlaştık. Birkaç gün içerisinde resmi imzaları atacağız.” dedi.

“AMRABAT’I KADRODA DÜŞÜNÜYORUM”

“Sabri ile devam etmek istiyorum,” diyen Hamzaoğlu, “Son karar yönetim kurulunun. Felipe Melo’nun bizle devam etmesini istiyorum. Ama bir oyuncu gitmek istiyorsa gitmelidir. Bunu Melo için söylemiyorum. Pandev ayrıldığı için forvet hattında bir boşluğumuz var. Oraya bir transferimiz olacak. Amrabat’ı da kadroda düşünüyorum. Onu kadroya monte edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig