SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gürcistan’da mikrofinans kuruluşundaki rehine krizi sona erdi

Bu haber 21 Kasım 2020 - 2:37 'de eklendi.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teki bir mikrofinans kuruluşu ofisine giren el bombalı saldırgan, rehineleri serbest bırakmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Tsereteli Metro İstasyonu yakınlarındaki mikrofinans kuruluşunun ofisine bir kişi el bombasıyla girmiş, ofiste bulunanları rehin almıştı. Saldırgan, bir süre sonra rehinelerden birini serbest bırakmış, ardından taleplerini sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın ile açıklamıştı. Saldırgan yaptığı canlı yayında, Gürcistan’daki tüm kumarhanelerin kapatılmasını, kredilerin yüzde 7’ye indirilmesini ve eczanelerdeki tüm ilaçların fiyatlarına indirim yapılmasını talep etmişti.Saldırgan, tüm rehineleri serbest bırakmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 10 olan rehine sayısı 17 olarak güncellenerek, “İçişleri Bakanlığı temsilcileri ile saldırgan arasında birkaç saat süren görüşmeler sonucunda, rehineler serbest bırakıldı, olayda kimse yaralanmadı. Soruşturma, devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.