SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Göztepe’de Eren Derdiyok söylentileri!

Bu haber 22 Ağustos 2018 - 20:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Göztepe’de Eren Derdiyok söylentileri… Forvet arayışını sürdüren Göztepe, rotayı Galatasaray’da forma giyen Eren Derdiyok’a çevirdi.

Vagner Love’la görüşen sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyla pürüz yaşayınca bu kez Eren’ Derdiyok’u gündemine aldı. İzmir ekibinin önümüzdeki günlerde 30 yaşındaki İsviçre doğumlu Eren Derdiyok’u resmen kadrosuna dahil etmeyi planladığı öğrenildi.

EREN DERDİYOK KİMDİR?

Basel’de 1988 yılında doğan Eren Derdiyok, daha önce Basel, Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Kasımpaşagibi kulüplerde forma giydi. Göztepe, Demba Ba’nın Çin’e dönmesinin ardından takımın skor yükünü çekecek yeni bir santrfor arayışına girmişti.

Kariyerinde 1 kez İsviçre Ligi’ni, 1 kez İsviçre Kupası’nı ve 1 kez Türkiye Süper Kupası’nı kazanmıştır. Ayrıca 2007-2008 sezonunda İsviçre’nin en iyi genç oyuncusu seçilmiştir. Tuncelili ve sendika başkanı olan Eren Derdiyok’un babası, 1977 yılında siyasi nedenlerden dolayı İsviçre’ye göç etmek zorunda kalmıştır.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig