SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Göz Göz Trabzonspor maçında goller. İzmir ekibi Göztepe Trabzon’u evinde devirdi.

Bu haber 22 Eylül 2018 - 23:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Göz Göz Trabzon maçında tabu yıktı.

Göztepe’den deplasmanda müthiş galibiyeti 12 maçtır Trabzonspor karşısında galip gelemeyen İzmir’in Göztepe ekibi Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Trabzon’da tabu yıktı. 2. yarıyı 2-0 önde tamamlayan Göz Göz ikinci yarıda 68. dakikada gelen golle 2-1 lik skorla maç sona erdi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Göztepe’ye 2-1 mağlup oldu. Trabzonspor’un golünü Burak Yılmaz atarken Göztepe’nin golleri Yasin’den geldi. Trabzonspor’da Burak Yılmaz 48. dakikada penaltı kaçırdı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Göztepe’yi konuk ediyor Alanyaspor mağlubiyetini unutturmak isteyen Trabzonspor Göztepe’yi yenmek istiyor. 68. dakikada Trabzonspor’da Burak Yılmaz topu ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi.

Geçen hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe’yi konuk ediyor. Bordo-Mavililer saha ve seyirci avantajını kullanarak Göztepe’yi eli boş göndermek istiyordu.

MAÇ SONUCU

TRABZONSPOR : 1 – GÖZTEPE : 2

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor sahasında Göztepe’yi ağırladı. Maça çok hızlı başlayan Göztepe, 9 ve 28. dakikalarda Yasin Öztekin’in golleriyle bir anda 2-0’ı buldu.

Dakikalar 42’yi gösterdiğinde Trabzonspor penaltı kazandı. Titi’nin elle oynaması sonrası kazanılan penaltıyı Burak gole çeviremedi ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci devrede gol için bastıran Trabzonspor, 66’da VAR sisteminin uygulandığı pozisyon sonrası Burak Yılmaz ile farkı bire indirdi: 2-1.

Trabzonspor, beraberlik için tüm haklarıyla yüklenmeye başladı. 90+4’te Burak Yılmaz’ın şutu direkten dönerken, bir dakika sonra ise Rodallega topu ağlara gönderdi. Ancak VAR sisteminin uygulandığı pozisyon sonrası hakem Hüseyin Göçek golü iptal ve Göztepe sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Göztepe puanını 9’a yükseltirken, Trabzonspor ise 7 puanda kaldı.

Burak Yılmaz kadroda

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Burak Yılmaz, sakatlığının ardından üç maç aradan sonra Göztepe karşılaşmasıyla kadrodaki yerini aldı. Bu sezon sadece Spor Toto Süper Lig’in 2’nci haftasında Trabzon’da oynana Demir Grup Sivasspor mücadelesinde sonradan oyuna giren ve 26 dakika görev yapan Burak, 3 maç sonra takıma geri döndü ve ilk 11’de de forma şansı buldu.

Taraftarlar ilgi göstermedi

Trabzonspor’un sahasında Göztepe’yi ağırladığı karşılaşmaya taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. Hafta içerisinde kulüpten bu maç için yapılan çağrılara rağmen tribünlerin önemli bir kısmının boş olduğu görüldü. Maçı izlemeye gelen bordo-mavili taraftarlar ise karşılaşma öncesi futbolculara moral verdiler. Bir grup konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yer alarak takımlarını yalnız bırakmadılar.

Geri dönüşüm seferberliği başlatıldı

Bu arada Trabzonspor ile Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfınca (TÜKÇEV), ‘atıklar torbaya, goller kaleye’ sloganı ile geri dönüşüm seferberliği başlatıldı. Atıkların geri kazanımı sayesinde doğal kaynakların korunması, enerji tasarrufu ile ekonomiye katkı sağlanması, gelecek nesillere sürdürülebilir ve daha temiz bir çevre bırakılabilmesi hedefiyle başlatılan bu proje kapsamında Göztepe maçı öncesi Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’na gelen taraftarlara atık torbaları dağıtıldı.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig