SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Göz Göz İzmir’de Beşiktaş’ı 2-0 yendi

Bu haber 22 Ekim 2018 - 9:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Göz Göz’den İzmir’de müthiş Beşiktaş galibiyeti. Süper Lig’in 9. haftasında İzmir’de Göztepe’ye 2-0 yenilen Beşiktaş deplasmandaki kötü gidişini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Göztepe ile Beşiktaşkarşı karşıya geldi. İzmir ekibi sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Siyah-Beyazlılar bu sene ligde oynadığı 5 deplasman maçında yalnızca 1 galibiyet aldı.

Deplasmandaki kötü gidişini İzmir’de de sürdüren Siyah-Beyazlılar Göztepe’ye 2-0 kaybetti. 19. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı ancak Oğuzhan Özyakup penaltıyı gole çeviremedi.51’de Castro’nun ortasında Jerome kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve İzmir ekibini 1-0 öne geçirdi.

60’da ise Göztepe, Wallace Reis ile bir gol daha kaydederek skoru 2-0’a getirdi. Beşiktaş bu mağlubiyetle 15 puanda kalırken Göztepe ise 15 puana yükseldi.Kartal gelecek hafta evinde Rizespor’u ağırlayacak, Göztepe ise Akhisarspor’a konuk olacak.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Göztepe’ye konuk olan Beşiktaş’ta son oynanan Atiker Konyaspor maçının ilk 11’ine göre 4 farklı isim forma giydi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe karşısında son oynadıkları Atiker Konyaspor maçından farklı olarak 4 isme şans verdi. Siyah-beyazlı ekipte kart cezalısı Domagoj Vida, sakatlıkları bulunan Pepe ve Adem Ljajic’in yanı sıra Ricardo Quaresma ilk 11’de yer almadı. Bu isimlerin yerine Enzo Roco, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens ilk 11’de başladı.

Siyah-beyazlı ekipte ilk hafta hariç diğer 7 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Ricardo Quaresma, Göztepe maçında yedek soyundu. Beşiktaş’ta Enzo Roco, bu sezon ligde ilk kez ilk 11’de yer aldı.

Göztepe’de 3 değişiklik

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 3-1 mağlup oldukları Kasımpaşa müsabakasının ilk 11’inde 3 değişiklik yaptı.İzmir temsilcisinde Adama Traore, Alpaslan Öztürk ve Tayfur Bingöl’ün yerine Berkan Emir, Andre Poko ve Halil Akbunar forma giydi.

Sarı-kırmızılı ekipte uzun süredir forma giymeyen savunma oyuncusu Kadu, bu sezon ilk kez maç kadrosunda yer aldı.Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı maçtan önce emniyet ekiplerinin İzmir şehir girişinde yaptıkları kontrolde, maça bileti olmayan yaklaşık 150 taraftarın geri gönderildiği belirtildi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig