SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Geceye damga vuran atışma! Jürgen Klopp’tan Roy Keane’e canlı yayında cevap

Futbolculuk döneminde saha içinde rakiplerine yaptığı acımasız faullerle ve agresif yapısıyla bilinen Roy Keane, aynı duruşu bu kez Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp karşısında gösteremedi. Liverpool-Arsenal maçı değerlendirmesinde ev sahibi ekip için ‘özensiz’ diyen yorumcu Keane’e yanıt Klopp’tan geldi…

Bu haber 29 Eylül 2020 - 19:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İngiltere Premier Lig’de oynanan Liverpool-Arsenal karşılaşmasının ardından, yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan efsane futbolcu Roy Keane ile teknik direktör Jürgen Klopp arasındaki konuşma geceye damga vurdu.

Liverpool’un 3-1 galip geldiği maçtan sonra Merseyside ekibinin performansını değerlendiren Keane, Klopp’un öğrencilerinin ‘zaman zaman özensiz’ olduğunu söylerken tecrübeli çalıştırıcıdan yanıt gecikmedi.

Keane’in yorumu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Klopp, “Bay Keane baştan savma bir performans sergilediğimizi mi söyledi?” diyerek tepki verirken şu ifadeleri kullandı:

“Bu oyun için kesinlikle bunu söyleyemeyiz. Olağanüstü bir performanstı. İlk saniyeden itibaren baskın bir oyun ortaya koyduk. Kalecimiz Alisson sadece bir kurtarış yaptı. Bunun dışında oynadığımız futbol olağanüstüydü. Üstelik sezonun başında böyle bir performans sergiliyoruz ve ben buna sadece ‘Vay be’ diyebilirim.”

‘SÖZLERİMİ TAM OLARAK DUYMADINIZ’

Alman antrenörün yanıtına “Sözlerimi tam olarak duyduğunuzu sanmıyorum, devamını da dinlemelisiniz” karşılığını veren Keane ile Klopp’un tatlı-sert atışmaları bu konuşmanın ardından devam etti.

Klopp, “Yüzde yüz izleyeceğim. Maç içinde önemli anlarımız oldu. Açgözlü değilim ama her pozisyonu değerlendirmeliyiz. Daha fazla gol atabilir miydik? Evet. Sürekli yüksek tempoda oynadık. Cesurlardı ve onları zaman zaman cezalandırma fırsatımız oldu. Bu kadar yüksek tempoda oynamanın riskleri vardır. Ama maç içinde hiç hayal kırıklığına uğramadım” diyerek takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

Ligin ilk 3 maçında aldıkları üç galibiyetin ciddi bir puan olduğunu söyleyen Klopp, “Leeds, Chelsea ve Arsenal maçlarından 9 puan çıkardık ve bu gayet iyi” ifadelerini kullandı.

“BİR DE YENİLSELERDİ…”

Yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmanın ardından basın toplantısına giden Alman teknik adam, burada daha sakin ve uzlaştırıcı bir açıklama yaptı.

“Onları konuşurken görmedim, yanlış anladım ama sorun yok. Her şey yolunda” diyen Klopp, “Kaba değildim. Savunmada özensiz olduğumuzu görmedim. Çünkü savunmamız gerçekten iyiydi. Arsenal’i 90 dakika boyunca sahip olduğunuz kalitede savunamazsınız. Maçın tüm anlarında gerçekten çok iyi savunmanız gerekir. Oldukça acımasızdık ve gerçekten iyi bir görüntü sergiledik” yorumunda bulundu.

Öte yandan Klopp’un canlı yayındaki sözlerini bitirmesinden sonra yorum yapan Keane ise “Bir de yenilselerdi neler söyleyecekti” demesi stüdyoda gülüşmelere neden oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig