SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Galatasaray ve Beşiktaş potada dibe vurdu

Aslan, kadro yapılanmasını iyi yapamadığı için çok daha düşük bütçeli takımlara yeniliyor. Kartal’a genç Türk oyuncular yetmiyor.

Bu haber 02 Kasım 2020 - 20:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TÜRK sporunun lokomotiflerinden ikisi, futbol dışı branşları küçümsemenin bedelini ödüyor. ING Basketbol Süper Ligi’nde 6. hafta geride kalırken son iki sırada Galatasaray ve Beşiktaş yer alıyor. 6 maçta 2 galibiyet alabilen Aslan 7 puanla 15’nci, 6 maçta hiç kazanamayan Kartal, 5 puanla 16. ve son sırada. İki büyük camianın küme düşme hattındaki takımları, eski oyuncuları ile ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle ceza almış ve sezona eksi 1 puanla başlamıştı.

TRANSFER GÜNDEMDE

TAKIM maliyeti 1 milyon doların altına indirilen Galatasaray, kötü kadro yapılanması nedeniyle daha düşük bütçeli takımlara yenildi. Dün Fethiye’ye boyun eğen Beşiktaş da geçen sezonla birlikte (1993-94 sezonundan beri ilk kez) üst üste 8 maç kaybetti. Genç Türk oyuncularla takımı baştan aşağı yenileyen siyah-beyazlılar, bu gençlik aşısından verim alamadı.

KADINLARDA DAHA İYİ

GALATASARAY, 14 takımlı Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde lider Fenerbahçe’nin ardından 2. sırada. Beşiktaş ise 2 galibiyet 4 yenilgiyle 10. durumda.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig