SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Fenerbahçeli Kadın taraftar, ilgi odağı oldu

Bu haber 21 Nisan 2015 - 12:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fenerbahçe’nin Bursaspor’u son dakikada bulduğu golle yendiği maçta ellerini havaya kaldırıp dua eden sarı-lacivertli kadın taraftar dikkat çekti.

Fenerbrahçe’nin Bursaspor’u Webo’nun golüyle 1-0 mağlup ettiği ve uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig’in zirvesine çıktığı maçta bir kadın taraftar, Kadıköy’e damga vurdu.

KAMERALARA TAKILDI

Bulduğu net fırsatları cömertçe harcayan ve taraftarının tırnaklarını yemesine sebep olan Fenerbahçe, 84.dakikaya kadar herkesi korku içinde bekletti. Ta ki Webo’nun golüne kadar. Kimi taraftar totem yaparken bazıları ise ellerini havaya kaldırıp dua ediyordu. Yayıncı kuruluşun kameralarına takılan bir kadın taraftar, ekranları başında maçı izleyenlerin de ilgi odağı oldu.

DUALARI KABUL OLDU

Takımının galip gelmesi için ellerini havaya kaldırıp dua eden Fenerbahçeli kadın taraftarın imdadına Webo yetişti ve “ligin yeni lideri biziz” dediği golü kaydetti. Kadın taraftarın atkı açıp, dua ettiği görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü ve çok konuşuldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig