SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Eskişehirspor’da Cengiz Seçsev dönemi

Eskişehirspor’da teknik direktörlük görevine getirilen ve 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Cengiz Seçsev, Altay maçına hazırlanan takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Bu haber 07 Şubat 2021 - 2:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da görevinden ayrılan ilhan Var’ın yerine teknik direktörlüğe Cengiz Seçsev getirildi. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Kulüp Başkan vekili Fatih Sezer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Seçsev, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atarken, cumartesi günü kendi evinde karşılaşacakları Altay maçı hazırlıklarını sürdüren takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Seçsevin yardımcılığını Cemal Yavuzol, Evrensel Heper ve Yasin Söğüt, kaleci antrenörlüğünü ise Metin Kantarcı yapacak.

Teknik kadroda Hürriyet Gücer, oyuncu ve maç izleme antrenörü, Çetin Öztürk de maç ve performans analisti olarak görev alacak. Teknik direktör Cengiz Seçsev yönetimindeki ilk antrenman kapsamında, oyuncular koşu ve ısınmanın ardından pas ve koordinasyon çalışması yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig