SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Dimitris Pelkas: “Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübü”

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Yunan orta saha Dimitris Pelkas, sarı-lacivertlilerin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söyledi. Pelkas, ayrıca mevkisinde oynayan bir çok oyuncu bulunduğu için formayı alma adına en iyi performansını ortaya koymak zorunda olduğunu dile getirdi.

Bu haber 20 Ekim 2020 - 14:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fenerbahçe’ye transferin son gününde katılan başarılı futbolcu Dimitris Pelkas, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sarı-lacivertli formayı giydiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Pelkas, “Teşekkür etmek istiyorum başkana ve hocamıza bana güvendikleri için. Burada en iyisini yapıp takıma yardım etmek istiyorum. Erol Bulut’u tanıyorum. Buraya gelmeden önce kendisiyle konuştum. Kendisi çok iyi bir hoca. Umarım en hızlı şekilde buraya adapte olurum. Umuyorum ki hep birlikte iyi bir kimya yakalayıp maç maç çok daha iyi oynarız” dedi.“Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig