SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Dario Costa: En unutamadığım ülke Türkiye

Dünyanın en iyi akrobasi uçuşu pilotlarından biri olan Dario Costa,

Bu haber 14 Ekim 2020 - 6:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Red Bull Sky Tour kapsamında Marmaris, İstanbul ve Gaziantep’te akrobatik hava gösterisi gerçekleştiren Dario Costa, Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi. Akrobasi uçuşu pilotu, “Bugüne kadar aralarında İtalya, Hollanda, İngiltere ve Almanya’nın yer aldığı 25 ülkede gösteri uçuşu yaptım. ‘Aralarında unutamadığın ülke hangisi’ diye sorarsanız, yanıtım kesinlikle ‘Türkiye’ olur” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin bu kadar benzersiz manzaraya sahip olduğunu yeni keşfettiğini ifade eden İtalyan pilot, “Türkiye çok güzel. Her şey şahane. Burada tanıştığım insanlar en iyisi. Türkler çok sıcakkanlı ve arkadaş canlısı. Her gösterimde çok heyecanlandılar ve bunu bana öyle güzel yansıttılar ki bu da beni teşvik etti. Dünyanın hiçbir yerinde insanların bu kadar heyecanlandığını görmemiştim. Bu yüzden Türkiye’ye gelip gösteri yaptığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig