SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık, Şampiyonlar Ligi’nde düdük çalacak

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’ndaki Sevilla-Rennes maçını Cüneyt Çakır, aynı gruptaki Krasnodar-Chelsea karşılaşmasını ise Ali Palabıyık yönetecek.

Bu haber 26 Ekim 2020 - 15:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, İspanya’nın Sevilla ile Fransa’nın Rennes takımları arasında 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu müsabakasını yönetecek. İspanya’nın Sevilla şehrindeki Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán Stadyumu’nda saat 23.00’te başlayacak karşılaşmada Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Karşılaşmada Szymon Marciniak VAR, Abdulkadir Bitigen ise AVAR olarak görev yapacak.

GRUBUN DİĞER MAÇI ALİ PALABIYIK’IN

FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık ise aynı grupta Rusya’nın Krasnodar ile İngiltere’nin Chelsea takımları arasında yine çarşamba günü oynanacak maçı yönetecek. Rusya’nın Krasnodar şehrindeki Krasnodar Stadyumu’nda saat 20.55’te başlayacak karşılaşmada Ali Palabıyık’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler. Karşılaşmada Massimiliano Irrati VAR, Mete Kalkavan ise AVAR olarak görev yapacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig