SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Cavani’den itiraf: Kız arkadaşım coronaya yakalanınca futbolu bırakmayı düşündüm

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın yeni transferi Edinson Cavani, kız arkadaşı corona virüse yakalandığında futbolu bırakma noktasına geldiğini açıkladı

Bu haber 07 Ekim 2020 - 15:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü futbol dünyasını da derinden vurmaya devam ederken Uruguaylı yıldız Edinson Cavani’den çarpıcı bir itiraf geldi.

Transferin son günü İngiliz devi Manchester United’a imza atan 33 yaşındaki forvet, kız arkadaşı Jocelyn Burgardt’ın corona virüse yakalanması sonrası kariyerine nokta koymayı düşündüğünü söyledi.

“Ailenin sağlığı her şeyden önce gelir” diyen Cavani, “Elbette futbolu bırakma fikrini düşündüm. Ailem ve kız arkadaşım corona virüsün acısını çektik” sözleriyle yaşadıkları zor günleri tarif etti.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

(@cavaniofficial21)’in paylaştığı bir gönderi (31 May, 2020, 7:28öö PDT)

Cavani, Haziran ayında PSG ile sözleşmesi sona erdikten kısa sonra, model kız arkadaşı Burgardt’ın corona virüsü testinin pozitif çıkmasıyla büyük şok yaşadı.

Arjantin radyosuna konuşan Cavani, bu süreçte yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Gerçek şu ki, yaşattığı korku çok kötüydü. Tanrı’ya şükür şimdi iyileşti. Ama futbolu bırakıp kırsal bir yerde yaşama fikrine tamamen odaklanmıştım. Böyle anlarda kaygının zihninize girmeye başlaması normal. Hayatta her şey olması gerektiği zamanda olur ve bazen bir şeyi ne kadar isteseniz de olması gerekmiyorsa olmaz. Çok fazla belirsizlik vardı. Ailemin, arkadaşlarımın ve herkesin nerede oynayacağımı bilmek istediğini gördüm. Şimdi Manchester’dayım ve karardan memnunuz.”

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Manchester United, temsilcimiz Medipol Başakşehir ile aynı grupta yer alıyor. İki takım 4 Kasım’da İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Uzun yıllar PSG’de forma giydikten sonra Manchester United ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Cavani, haftalık 200 bin Pound kazanacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig