SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Berlin’de el yapımı bomba alarmı

Bu haber 09 Şubat 2021 - 5:19 'de eklendi.

Almanya’nın başkenti Berlin’de apartmanın bahçesinde el yapımı bomba patlatan şahsın polis tarafından gözaltına alınmasının ardından evinde 9 adet el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu.

Berlin’in Schoeneberg bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki bir şahıs, 4 Şubat’ta bir apartmanın bahçesinde el yapımı bomba patlattı. Patlamanın ardından gelen ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, şahsı gözaltına aldı.Berlin Başsavcılık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, patlayıcılarla ilgili yasaları ihlal etmekten gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramada 9 adet EYP daha bulunduğu kaydedildi. Açıklamada, patlama sırasında olay yerinde bulunan ve gözaltına alınan diğer bir şahsın ise evinde yapılan arama sonrasında serbest bırakıldığı belirtildi.Berlin polisi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, bir apartmanın bahçesinde meydana gelen patlamaya karıştıkları şüphesi ile 4 Şubat akşamı 2 kişinin gözaltına alındığı ifade edilmişti. Bahçede yapılan aramada ikinci bir patlayıcının bulunduğunu kaydeden polis, gözaltına alınanlardan birinin evinde de şüpheli kimyasallar bulunduğunu aktarmıştı. Berlin polisi, yaşanan olay hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.