SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balıkesir ve Kuzey Ege’ye kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Bu haber 24 Ocak 2021 - 4:44 'de eklendi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Kuzey Ege’nin kıyı kesimleri Balıkesir, Çanakkale’nin güney kesimleri için bu akşam saatlerinde başlamak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Yağışların, Balıkesir’in batısı ve Çanakkale’nin güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bölgede akşam saatlerinden sonra beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın öğleden sonraya kadar süreceği tahmin ediliyor.Meteoroloji ayrıca Kuzey Ege ve Marmara’nın batısı ile güneyinde Pazar sabahından itibaren güney ve güneybatı yönlerinden (40-61 km/saat) rüzgar ve yer yer hızlı fırtına (61-74 km/saat) şeklinde eseceği uyarısı yaparak, ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği açıklaması yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.