SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’deki eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla bir araya geldi

Bu haber 06 Mart 2020 - 3:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2018 yılı Haziran ayındaki seçimde başkanlık koltuğunu Ali Koç’a devreden Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulunda birlikte görev yaptığı arkadaşlarıyla bir araya geldi. Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve uzun yıllar birlikte çalıştığı yöneticiler Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat bir araya geldi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Murat Özaydınlı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Dostlarla Ozan Balaban’ın mekanındayız” notunu düştü. Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulüpte 1998-2018 yılları arasında tam 20 yıl başkanlık görevini sürdürmüştü. Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat ise uzun yıllar Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ile yol arkadaşlığı yaptı.

Haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig