SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Asitli içecekler obeziteye yatkınlığı arttırıyor

Bu haber 09 Aralık 2019 - 19:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sivas Medicana Hastanesi Bariatrik Cerrahi Diyetisyeni Cansu Arslan, dünyada asitli içeceklerin tüketiminin arttığını üzülerek gördüklerini belirterek şunları ifade etti, “Çeşitli asitler ile zenginleştirilmiş karbonatlı içecekler olarak adlandırdığımız gazlı içeceklerin tüketim oranına baktığımızda yıllık ortalama kişi başı 170 kutuya kadar tükettiğimizi görürken bu oran Amerika’da 750 kutuya kadar çıkmaktadır. Yapılan son çalışmalara baktığımızda pek çok hastalığa sebep olabilecek asitli içecek tüketiminin artık dünyayı tehdit eden bir boyuta ulaştığını görüyoruz. İçerisinde yüksek fruktozlu mısır şurubu içeren bu asitli içecekler özellikle çağımızın en önemli sorunu olan obeziteye yatkınlığı artırıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig