SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Arda Turan paraya para demeyecek

Bu haber 07 Temmuz 2015 - 8:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dünya devi Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ın ne kadar kazanacağı belli oldu.

Barcelona, Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Katalan kulübü transferi resmi sitesinden duyururken milli futbolcunun yılda ne kadar para kazanacağı belli oldu.

34 MİLYON EURO

Barcelona, Arda Turan için Atletico Madrid’e ilk etapta 34 milyon euro ödeyecek. 7 milyon euro bonusla rakam sözleşme fesih bedeli olan 41 milyon euro’ya çıkacak. Barcelona önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek final oynaması, La Liga’da şampiyon olması halinde Atletico bonus ödemeleri almaya hak kazanacak.

7 MİLYON EURO KAZANACAK

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique’nin özel isteğiyle takıma dahil edilen Arda’nın sezon başına net 7 milyon euro kazanacağı iddia ediliyor.

SEZONUN EN PAHALI TRANSFERİ OLDU

Barcelona, Atletico Madrid’e bonservis bedeli olarak 41 milyon euro ödeyecek. Bonuslarla birlikte 41 milyon euroya Barcelona’ya imza atan Arda, 2015-2016 sezonu öncesi gün itibariyle yapılan en pahalı transfer oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig