SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Anthony Davis Lakers’ta kalıyor! Yeni sözleşme…

NBA’de sezonu şampiyon tamamlayan Los Angeles Lakers’ta takımın yıldızlarından Anthony Davis’in geleceği netleşiyor. 27 yaşındaki yıldız ismin 28.7 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu devre dışı bırakarak Lakers’la yeni sözleşme imzalamayı planladığı belirtildi.

Bu haber 17 Ekim 2020 - 2:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

10 yıl sonra NBA şampiyonluğuna ulaşan Los Angeles Lakers’da yeni sezon planlamaları erkenden başladı. Zaferin baş rol oyuncularından Anthony Davis’in sözleşmesi uzatılıyor.

LeBron James ile birlikte finallerin yıldızı olan Anthony Davis ve menajeri Rich Paul’ün önümüzdeki günlerde Lakers ile müzakerelere başlayacağı belirtiliyor.

The Athletic’in haberine göre Anthony Davis 17. NBA şampiyonluk sonrası sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayacak ve Los Angeles Lakers ile yoluna devam edecek.

‘HARİKA ZAMAN GEÇİRDİM’

27 yaşındaki oyuncu, gelen şampiyonluk sonrası konuya dair açıklamalarda bulunmuş şu sözleri kullanmıştı: “Los Angeles’taki ilk yılımda harika zaman geçirdim. Keyif aldım, harikaydı. Önümüzdeki birkaç ayda karar vereceğiz. %100 emin değilim. Menajerimle konuşup çözüme ulaştıracağız”

Kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşayan Davis, Los Angeles Lakers’ın play-off yolculuğunda takımına 26.1 sayı 9.3 ribaunt 3.2 asist 2.3 blok ve 1.5 top çalma ortalamaları ile oynamıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig