SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Almanya tam kapanmaya hazırlanıyor, esnaf şikayetçi

Bu haber 14 Aralık 2020 - 23:20 'de eklendi.

Almanya, Çarşamba günü başlayacak ve 10 Ocak’a kadar devam edecek olan tam kapanmaya hazırlanıyor. 10 Ocak’a kadar geçerli olacak kapanma nedeniyle esnaf ise şikayetçi.

Kasım ayı başından itibaren kademe kademe artırılan Covid-19 önlemleri yeterli olmayınca Almanya’da tedbirler daha da arttırıldı. Ülkede hayatı durma noktasına getirecek yeni önlemler 16 Aralık’ta yürürlüğe girecek ve 10 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Almanya genelinde 16 Aralık-10 Ocak tarihleri arasında uygulanacak yeni kapanma önlemleri kapsamında perakende satış yapan tüm işletmeler kapanacak. Kuaförler, kozmetik salonları, dövmeciler, masaj salonları da kapanan işletmeler arasında yer alacak.Açık kalmasına karar verilen işletmeler arasında marketler, pazarlar, eve servis yapan işletmeler, içecek marketleri, eczaneler, temizlik ve hijyen ürünlerinin satıldığı mağazalar, gözlük gibi sağlık ürünlerinin satıldığı mağazalar, benzinciler, bankalar, postaneler, gazete satış bayileri gibi acil gündelik ihtiyaçları karşılamaya yönelik işletmeler kapanma uygulamasından muaf tutulacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.