SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aldatılan kadından görülmemiş intikam! Kocasının cinsel organına civata somonu taktı

Bu haber 22 Ocak 2020 - 22:26 'de eklendi.

Ukrayna’nın Dinyeper Nehri kıyısındaki Zaporijya şehrinde aldatılan bir kadın, eşinden eşi benzeri olmayan bir şekilde intikam aldı.

Kendisini aldattığını iddia eden eş, gece uyurken kocasının cinsel organına metal somun taktı. Olay anında alkollü olduğu için durumu fark edemeyen adam sabah acılar içinde uyanınca soluğu hastanede aldı.Ukrayna’nın Zaporizhia kentinde meydana gelen olayda, kocasının kendisini aldattığını iddia eden eş, gece uyurken cinsel organına metal bir somun taktı.Sabah ağrılar içerisinde uyanan koca, cinsel organının morarmış ve şişmiş olduğunu gördü. Somunu cinsel organından önce kendisi çıkarmaya çalışan koca başarılı olamayınca haber verdiği sağlık ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırıldı.

Cinsel organına takılan metal somun nedeniyle acılar içinde kıvranarak uyanan adam, somunu kendisi çıkarmayı denedi ancak başarmadı. Acilen hastaneye kaldırılan adam, ameliyathaneye alındı. Doktorların uzun uğraşları sonucu çıkarılamayan metal somunun çıkarılabilmesi için hastaneye ülkenin önde gelen kurtarıcı ekibi olan ‘Kobra’ çağrıldı.

‘Kobra’ olarak adlandırılan kurtarma ekibi, talihsiz adamın cinsel organındaki metal somunu çıkarmak için elektrikli spiral kullandı. Spiralin metale değmesiyle ortaya çıkan kıvılcımlar zor anlar yaşanmasına neden oldu. Spiral metali keserken sürtünmenin sonucu adamın cinsel organındaki somun da ısınınca suyla müdahale edilmek zorunda kalınıldı.Ukrayna medyasında çıkan haberlere göre, zorlu bir operasyon neticesinde sağlığına kavuşan 40 yaşındaki adamın eşinden boşanmak için dava açtığı belirtildi.

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.