SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aldatılan eşin tutumu şaşırttı

Bu haber 11 Haziran 2015 - 6:49 'de eklendi.

Kızının 17 yaşındaki futbolcu arkadaşıyla otomobilde cinsel ilişkiye girerken yakalanan 3 çocuk annesi ABD’li Iris Gibney, mahkemede suçunu itiraf etti.

ABD’de 17 yaşında bir çocukla otomobilde cinsel ilişkiye girerken yakalanan Iris Gibney, mahkemede suçunu itiraf etti. Pennsylvania’daki Victoria Secret mağazasında çalışan Gibney, Salı günü hâkim karşısına çıktı.

LİSE MAÇINDA TANIŞTI

42 yaşındaki kadın, yargıca bir lisenin futbol takımında oynayan gençle cinsel ilişkiye girmekle korkunç bir karar verdiğini söyledi. İddiaya göre; üç çocuk annesi kadın, cinsel ilişkiye girdiği çocukla kızının ponpon kız olarak görev aldığı lise maçında tanıştı.

TWİTTER’DA MESAJLAŞIP BULUŞTULAR

Twitter’dan mesajlaşan ikilinin ilişkisi Gibney’in çocuğa çıplak fotoğraflarını göndermesi ile ilerledi.Gibney, çocuk ile anlaşıp buluştu.

ARABADA BASILDILAR

Arabada sevişmeye başlayan ikili, otomobilin illegal bir yerde park edildiğini fark eden polis memuru tarafından görüldü.Memur, aracın içerisinde çifti çıplak olarak ilişki halindeyken yakaladı.

ALDATILAN EŞ AFFETTİ

3 çocuk annesi ABD’li Iris Gibney kızının okul arkadaşıyla otomobil içinde çırılçıplak yakalanmıştı. 42 yaşındaki kadının kocası ailesini bir arada tutmak için eşini affettiğini açıkladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.