SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ABD’de Başkanlık yarışında işler kızışıyor

Bu haber 03 Ekim 2020 - 14:26 'de eklendi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın korona virüse yakalanmasının ardından gözler ABD seçimlerine çevrilirken ulusal anket sonuçları, Demokrat Parti’nin Başkan Adayı Joe Biden, yarışı Başkan Donald Trump’ın 7 puan önünde götürüyor.

ABD Başkanı Donald Trump’ın korona virüse yakalanmasının ardından gözler bir kez daha ABD seçimlerine çevrildi. Trump’ın seçim kampanyalarının sanal ortamda gerçekleştirilebileceği ya da ertelenebileceğinin açıklanmasıyla, seçim tarihi bir kez daha gündem oldu. ABD seçimlerinde herhangi bir değişiklik olmaması halinde 3 Kasım’da gerçekleştirilecek. Seçime bir ay kala son verilere göre, Demokrat Parti’nin Başkan Adayı Joe Biden, Başkan Donald Trump’ın 7 puan önünde. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Başkanlık Tartışmasının ardından yapılan ulusal anket sonuçlarına göre, Joe Biden yarışta lider durumda. Çok sayıda farklı kurum tarafından gerçekleştirilen anketlere göre yarışta Biden, Trump’ın 6,5 ile 7 puan önünde. Özellikle Arizona, Florida, Ohio ve Kuzey Carolina gibi geleneksel olarak Cumhuriyetçi olan eyaletler de dahi Biden’in önde gözükmesi sebebiyle Trump seçmenleri endişeli.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.