SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ABD Savunma Bakanı Austin: ‘Afganistan’daki şiddet derhal azaltılmalı’

Bu haber 20 Şubat 2021 - 5:15 'de eklendi.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Afganistan’da şiddetin çok yaygın olduğunu ve derhal azaltılması gerektiğini belirtirken, ABD askerlerinin ülkeden önümüzdeki Mayıs ayına kadar çekilip çekilmeyeceğine ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basın toplantısı düzenledi. Pentagon’da düzenlenen basın toplantısında Austin, NATO ile gerçekleştirilen toplantıda Afganistan’daki gelişmelerin de ele alındığını söyledi. Austin, Afganistan’da şiddetin hala çok yaygın olduğunu ve derhal azaltılması gerektiğini belirterek, ABD’nin Afganistan’daki savaşı kalıcı olarak sona erdirmeye kararlı olduğunu açıkladı. Austin, tarihin yaklaştığının farkında olduklarını söyledi fakat ABD askerlerinin ülkeden önümüzdeki Mayıs ayına kadar çekilip çekilmeyeceğine ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.