SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kızıltepe belediye binasındaki Türk bayrağı indirildi

Bu haber 11 Nisan 2019 - 18:08 'de eklendi.

Kızıltepe ilçesinde belediye başkanlığı kayyumdan HDP’ye geçti, kısa süre sonra belediye binasına asılan Türk bayrağı indirildi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yönetim kayyumdaydı. 31 Mart’ta 2019 yapılan yerel seçimlerde Kızıltepe Belediye Başkanlığına seçilen Nülifer Elik Yılmaz, ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

 

 

İLK İŞİ TÜRK BAYRAĞINI İNDİRMEK OLDU

 

 

Mazbatasını alan Yılmaz, Belediye binasına gelerek göreve başladı.

Göreve başlamasıyla kayyum döneminde binaya asılan Türk bayraklarının belediye binasından kaldırıldığı görüldü.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Vatandaşlar tarafından bu durum “HDP’nin bayrak hazımsızlığı daha ilk günden başladı” yorumlarına neden oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.