SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ak Parti İzmir, Ankara ve İstanbul adaylarının kim olduğu yarın açıklanmayabilir

Bu haber 23 Kasım 2018 - 23:44 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İstanbul adaylığına kesin gözüyle bakılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım arasında yarınki aday tanıtım toplantısı öncesinde yoğun bir temas trafiği yaşandı.

Ak Parti İstanbul, İzmir ve Ankara başkan adayları yarın açıklanmayabileceği ve adaylarda değişiklik olabileceği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan dün gece İstanbul’da Yıldırım ile 2 saatlik bir görüşme yaptı. İkili günboyu birkaç kez telefonla temas kurdu. Görüşmelerde özellikle büyükşehirlere ilişkin seçim stratejisinin değerlendirildiği belirtiliyor.

Milliyet’ten Şebnem HOŞGÖR’ün haberine göre; Görüşmelerde özellikle büyükşehirlere ilişkin seçim stratejisinin değerlendirildiği belirtiliyor. Parti kaynakları bu çerçevede toplantıda daha önce yapılan bilgilendirmenin aksine Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarının açıklanmayabileceğini ifade ettiler. Aynı kaynaklar üç büyükşehir ile ilgili açıklamanın bir hafta 10 gün sonra yapılabileceğini kaydettiler.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.