SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kadıköy’de 65 yaş üstü vatandaşlar sabah sporunda buluştu

Bu haber 24 Şubat 2021 - 13:36 'de eklendi.

Kadıköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar, sosyal mesafe ve maske kuralları gözetilerek bir araya geldi ve sabah sporu yaptı. 65 yaş üstü vatandaşların sabah sporu havadan görüntülendi.

Kadıköy Belediyesi tarafından özellikle pandemi sürecinde evde bulunmak durumunda olan 65 yaş üstü vatandaşlar için etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte 65 yaş üstü sporseverler, uzman eğitmenler eşliğinde sosyal mesafe ve maske kuralları gözetilerek egzersizlerini yaptılar. Etkinliğe katılım sağlayan vatandaşlar eğitmenin gösterdiği hareketleri sırayla yaparak eşlik etti.“Sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat ediyoruz”Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Birim Sorumlusu Volkan Budaksal etkinlik hakkında, “Kadıköy belediyesine ait Altı Parkta sabah sporlarımız günde yaklaşık 200 vatandaşımız da beraber devam etmektedir. Bugün burada da sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Sabah sporumuza temel beden eğitimi hareketleri ile başlıyor, ilerleyen dakikalarda biraz daha hareketlendirerek çalışmalarımızı sonlandırıyoruz. Özellikle pandemi nedeniyle evde kalan vatandaşlar fiziksel olarak biraz gerilediler. Bu sebeple etkinliğe katılan bireylerimiz gerçekleştirilen spor çalışmasından oldukça memnun” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.