SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Koleji, geleceğe aydınlık nesiller yetiştiriyor

Bu haber 21 Ekim 2021 - 19:33 'de eklendi.

VİZYONUMUZ

Çeyrek asra yaklaşan eğitim tecrübemizden ve 248 yıllık akademik birikimi ile yükseköğretimde güçlü bir ekol olan İTÜ’nün köklü geçmişinden aldığımız güvenle; geleceğe aydınlık nesiller yetiştirirken yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor, sunduğumuz yüksek standartlardaki eğitim ve hizmet kalitemizle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz

MİSYONUMUZ

Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor.

OKULUN TARİHÇESİ ve KURUCULARI:

Türkiye’deki büyümesini sürdüren İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, İzmir Torbalı’da 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Torbalı’nın dürüstlüğü, çalışkanlığı ve eğitime verdiği önem ile bilinen yenilikçi yüzü olan  Sayın Mesut KURT liderliğinde; eğitimci kimlikleriyle tanınan, sevilen, kendilerini eğitime adamış Mustafa KÜLLÜK ,Kafur KALENDER öncülüğünde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak öğrencileriyle buluştu.

OKULUN ÖZELLİKLERİ:

Torbalı Kampüsü’nün 900 öğrenci kapasitesi bulunmaktadır. 8.500 metrekare kapalı alana sahip kampüs içerisinde 40 derslik yer almaktadır.

Uluslararası standartlarda eğitim teknolojilerinden yararlanan Doğa Koleji İzmir Torbalı Kampüsü’nde lego education, 3D (tüm sayısal ve sözel ders deneylerinin  izlendiği alan), bilişim,robotik-kodlama, müzik(ritm-orff,piyano,koro,ukelele-gitar müzik derslikleri), ekoloji, satranç, drama, görsel sanatlar sınıfları ile Fizik, Kimya, Biyoloji,Fen Bilimleri laboratuvarları, kapalı yüzme havuzu, buz pisti,jimnastik,bale-dans derslikleri , kapalı spor salonu,konferans salonu  ile öğrencilerin günümüz teknolojilerinden yararlandıkları öğrenme ortamlarında eğitim alarak kendilerini geliştirmelerini sağlıyor.

3D sınıfı, okulda eğitimi verilen tüm derslerin teknolojiyle entegrasyonunu sağlıyor. Fizik, Kimya ve Biyoloji başta olmak üzere birçok ders, 3 boyutlu görüntü ve ses teknolojisiyle işleniyor. Ayrıca Okulumuzda 250 kişilik konferans salonu bulunmaktadır.

Bünyesinde kapalı spor salon, açık basketbol, voleybol ve tenis kortu bulunan okulumuzun arka ve ön bahçe olmak üzere  iki bölümden oluşan yaklaşık 7.000 metrekarelik bahçesi bulunmaktadır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Yabancı dil eğitimimiz ile dünyayı anlayan, sorgulayan, kültürlerarası farklılıklara duyarlı gençler yetişiyor!

Doğa Koleji Lise İngilizce Bölümü, eleştirel düşünme ve global düşünme becerilerini kazandırmaya yönelik bir program ile öğrencilerine en iyi şekilde İngilizce eğitimi vermeye devam ediyor.

Doğa Koleji İngilizce eğitimi sisteminin akademik müfredat izlencesini CEFR: Avrupa Dil Çerçevesi oluşturuyor. İlgili çerçevenin müfredatın temelini oluşturmasının nedeni tüm dünyada ortak bir dil standardı oluşturmasıdır. Bu sayede, İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde İngilizce eğitimi alan öğrencilerimizin akademik başarıları uluslararası standartlarda dil ölçekleri ile akredite edilir. Her bireyin farklı öğrenme yetisini ve geçmişini göz önünde bulunduruyor, bu anlamda herkesin beceri ve bilgisine göre farklı dil seviye grupları içerisinde eğitim veriyoruz.

AKADEMİK SINAVLARA HAZIRLIK

İngilizce öğretim programımızın akademik hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizin uluslararası geçerliliği olan sınavlara katılımının ve dil seviyelerinin objektif değerlendirilmesinin önemine inanıyor ve bu sınavlara yönelik çalışmalar yapıyoruz.  Bu kapsamda öğrencilerimiz gelecek kariyer planlamaları için hem akademik başarılar elde ediyor hem de yabancı dilde sosyal ve akademik iletişim becerilerini geliştirecek hazırlıklar yapıyor, diğer yandan, uluslararası sınavlarda tecrübe kazanıyor, yurtiçi veya yurtdışı üniversite hayatlarında ve mesleki yaşantılarında ihtiyaç duyacakları bilgi ve sertifikaya sahip oluyorlar.

d’MUN MODEL UNITED NATIONS

Doğa Koleji öğrencileri Birlemiş Milletler delegeleri rolünde dünya meselelerini tartışıyor. Doğa Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İngilizce bölümü tarafından 10 yıldır düzenleniyor. Doğa Koleji öğrencilerinin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, öğrencilerin hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlar. Aynı zamanda, Pearson tarafından ‘’Pearson Assured’’ belgesiyle onaylanmış bu konferanslar  uluslararası akreditasyona sahiptir.  Her yıl farklı konularda düzenlenen, Uluslararası MUN konferanslarında ödül almış komite başkanları ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Liselerinde öğrenim gören deneyimli d’MUN komite başkan yardımcıları tarafından yönetilen d’MUN Konferanslarında Ortadoğu meselesi, Göçmenlik, Irkçılık gibi güncel konular tartışılır. Kendine güvenen, empati kurabilen, vizyon ve sorumluluk sahibi, sorunlara çözüm üretebilen, pratik düşünebilen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefleyen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, d’MUN konferansları ile dünya vatandaşları yetiştirmeye devam ediyor.

GENÇLER ANLATIYOR- D’ TEENSTALK İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASI

Yaşadığı dünyanın sorunlarına duyarsız kalmayan bir gençlik için d’TEENS Talk projesi ile amacımız öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerinin geliştirilmesini sağlarken; ilişkileri, yaşantıları ve olayları sorgulamalarını, analiz etmelerini ve fikirlerini en iyi şekilde savunmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimizin hayatlarının her evresinde karşılaşacakları sorun ve sorulara yaklaşımlarında kavgacı değil, yapıcı, sorgulayıcı ve yaratıcı olmalarını amaçlıyoruz.

Bu evrensel tartışma kültürünü İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde yaygınlaştırmak, öğrencilerin farklı alanlarda entelektüel tartışmalar yapabilmelerine olanak sunmak ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmelerini sağlamak üzere «d’teens talk» eğitimleri düzenliyor, öğrencilerimizi yıl içerisinde düzenlediğimiz İngilizce Münazara turnuvasında bir araya getiriyoruz.

t-MBA DERSLERİ

  • İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinde lise 9’uncu sınıftan 11’inci sınıfa süren t-MBA Dersleri içeriği, lise düzeyindedir ancak programın yapısı, dünyadaki üst düzey MBA programlarını temel alır. Bu derslerle öğrencinin hayatına işletme perspektifinden bakması amaçlanır.
  • İleride hangi  meslekte uzmanlaşırsa uzmanlaşsın, bu disiplin sayesinde hem yönetim hem de ekonomik dünyayı yorumlama açısından bir vizyon sahibi olur.

Öğrenci dokuz ve onuncu sınıflarda her dönem ikişer, on birinci sınıfta ise her dönem birer ders alır. Bu dersler Girişimcilik ve İnovasyon, Teknoloji ve Operasyon Yönetimi, Veri Madenciliği, Pazarlama, Para ve Finans Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Hukuğa Giriş, Ekonomiye Giriş ve Uluslararası İşletmeciliktir. Literatür, İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından hazırlanır ve güncellenir.

Harvard Business School, MIT  Sloan School of Management ve London School of Economics gibi işletme okullarının programları takip edilerek müfredat her yıl değerlendirilir. t-MBA Derslerinin kazanımları, yalnızca sınav ile değil, proje, sunum ve  vaka  çalışmaları  gibi  öğrencinin daha katılımcı ve yaratıcı olduğu metodolojiler ile ölçülür ve değerlendirilir. Alanında uzman olan eğitim kadrosu, ölçme değerlendirme için uluslararası standartları temel alır. Derslerin hepsi EdExcel tarafından her yıl gözden geçirilir ve buna göre belgelenir.

  • t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı
  • Demokratik bir seçim süreci ile göreve gelen liderlik akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı”nda bir araya gelerek alanında uzman akademisyen ve eğitmenlerden liderlik, girişimcilik, yönetim ve organizasyon, proje yönetimi, etik değerler, ekip yönetimi, network oluşturma, bütçe yönetimi, ve yapay zeka üzerine sertifikalı eğitim alarak profesyonel bir şekilde çalışmalarını yönetirler.

FARK YARATAN DERSLERİMİZ ve UYGULAMALARIMIZ

Anaokulumuzdan başlayıp lise sona kadar öğrencilerimiz  Milli Eğitim Bakanlığının temel derslerinin yanında Ekoloji Eğitimi,deney atölyesi,yaratıcı yazarlık,hikaye sandığı,düşünmenin doğası,santranç,drama dersleri  ile eğitim ve öğretim hayatlarının temelini sağlam bir şekilde almaktadırlar.

EKOLOJİ EĞİTİMİ

Mutlu Çocuklar Doğa’da Öğreniyor Doğa Konseptli Eğitim Modelimizin en önemli derslerinden biri olan Ekoloji Dersimiz ile öğrencilerimize ekolojik sınıflarda uygulamalı olarak tarım, doğa, çevre konularında eğitim imkanı sunuyoruz. Derslerin en büyük özelliği teoriden çok pratik üzerine kurulu olması. Ekoloji dersi ile “araştıran , geliştiren, sorgulayan, yorumlayan, öğrendiği bilgi üzerine yeni bilgiler kayabilen ve uygun davranışlarla elde ettiği birikimleri kullanabilen bireyler yetiştirmeyi amaçladık. Ekoloji dersi sayesinde öğrenciler doğa ile iç içe bir ortamda doğal hayatı tanıyor, ekmek yapmaktan domates yetiştirmeye kadar birçok pratik beceriye sahip oluyorlar.

Ekoloji Eğitimi; 7 hafta da Tematik Ekolojik Okur-yazarlık ile dönemler temalara ayrıldı ve sınıf bazlı temalar farklılaştırıldı. Bir tema içerisinde teknoloji ile farkındalık, tema (proje) sorgulama, temaya ait deney, data ve istatistiksel verilerin oluşturulması, temaya ait sosyal sorumluluk projesi, konsept aktivite (şenlik), ölçme-değerlendirme öğesi ve dış saha etkinliği ile temaya özgü bilgilendirme kapsamlı bir şekilde yapılıyor. Tematik bazlı işlenen konular tam anlamda öğrencilerin zihinlerinde giriş, gelişme ve sonuç aktiviteleri ile içselleştiriliyor. Doğa Konseptli Eğitim Modelimiz AB tarafından fonlanan ilk eğitim sistemi olarak uluslararası başarı kazandı.

KIDS ATHLETICS

Kids Athletics Turnuvasıyla Atletizmi Teşvik Ediyoruz Kids Athletics eğitim programı, Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAFF) çalışma grubu tarafından hazırlanıyor. Farklı motor becerileri gruplarına göre ayrılmış mekanlarda takım esasına göre kurgulanmış ve öğrencilere farklı spor branşlarında yeni yarışma türleri sunan Kids Athletics dersleri kapsamında çeşitli yarışmalar düzenleniyor.

TİYATRO ve DRAMA

Tiyatro ve Drama Eğitimi  Her İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencisi Türkiye’nin en kapsamlı, en eğlenceli ve içeriği en zengin drama ve tiyatro dersini alma ayrıcalığına sahiptir. Drama ve tiyatro dersinde yaşadığı deneyimler öğrencilerimize hem kişisel gelişimleri için, hem de sanatsal yeteneklerini geliştirmek için oldukça keyifli ve huzur dolu bir ortam sağlıyor. Öğrencilerimiz alanında uzman drama ve tiyatro eğitimcileri eşliğinde, sistemli bir program kapsamında hem sosyalleşiyor hem de oynayarak öğreniyorlar.

SATRANÇ EĞİTİMİ

Satranç Turnuvalarıyla Yarının Stratejistlerini Yetiştiriyoruz Anaokulu düzeyinde gerçekleştirdiğimiz satranç dersleri ve öğrencilerimizde satranç sevgisini pekiştirmek için düzenlediğimiz yarışmalar ile minikler satranç ile erken yaşlarda tanışıyor. Satranç öğrenmenin ve bir turnuvada yer almanın zevkini yaşayan anaokulu öğrencilerimiz bu edinimlerinin etkisini ilerleyen yaşlarda analitik ve stratejik düşünme becerilerinde görüyor.

Ortaokulda uyguladığımız “Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemimiz” ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyoruz. Böylece İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri sadece akademik sınavlara değil hayata da hazırlanıyor. Öğrencinin yetenek ve becerilerini merkez alan İlgi ve Yetenek Dersleri, öğrencileri Doğa Anadolu Liseleri’nde uygulanan t-MBA eğitimine de hazırlıyor. Öğrencilerimiz İlgi ve Yetenek Dersleri’nde; Yaratıcı Yazarlık, Düşünme Becerileri, Akıl Oyunları, Mucit Atölyesi, Kodlama ve Robotik gibi derslerle dünya vatandaşı olarak hayata ve geleceğin dünyasına hazırlanıyor.

MÜZİK EĞİTİMİ

Müzik derslerimiz anaokulundan lise son sınıfa kadar okulumuzdaki üç müzik sınıfında öğrencilerimizin yetenek ve ilgi çalışmaları sonrasında üç branşa ayrılarak yapılmaktadır.  Koro, piyano ve ukulele/gitar olmak üzere üç ayrı müzik sınıfında üç ayrı müzik öğretmenimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

DÜŞÜNME BECERİLERİ

Düşünme Becerileri dersi ile öğrenciler farklı ve alternatif düşünmenin yollarını, bir olayın birden çok nedeninin olabileceğini, bilginin değişebileceğini ve gelişebileceğini, amaca uygun soru sormanın önemini, herhangi bir karar almadan önce gerekçeleri ve şartları doğru değerlendirmenin bilincine varıyor. Kazanımları;

Amacına uygun soru sorar.

Bilginin değişebileceğini ve gelişebileceğini fark eder.

Şartlar değiştiğinde görüş ve/veya eylemlerin değişebileceğini bilir.

Alternatifli düşünmenin yollarını kavrar.

Bir olayın birden çok nedeni olabileceğini bilir.

İhtiyaç ve seçenek ilişkisini görerek, alternatifler arasından en uygununu seçer.

Şartlar değiştiğinde önem ve öncelik sırasının değişip değişmediğini değerlendirir.

Şartları göz önünde bulundurarak herhangi bir duruma ilişkin plan yapar.

Bir karar vermeden ve eyleme geçmeden önce gerekçeleri değerlendirir.

MUCİT ATÖLYESİ

Mucit Atölyesi dersi ile öğrenciler keşfetme, icat etme duygusunu yaşar. Hayal gücü artan öğrenciler araştırmaktan, öğrenmekten, soru sormaktan geri durmaz. Bireysel ya da akranlarıyla çalışarak sorun çözme becerilerini geliştirir. Öğrenci, yaratıcılık ve üretkenlik gücünü artırarak estetik duyarlılık kazanır. Kazanımları:

Çeşitli derslere ilişkin ortak becerileri bir arada kullanır.

Aktif olmayı, sorunları araştırmayı amaçlar.

Bireysel ve grupla çalışma becerisi gelişir.

Özgüveni artar.

Durumlara farklı açılardan bakar ve farklı çözüm yollarını düşünür.

Yaratıcılık ve üretkenlik gücü gelişir.

Estetik duyarlılığı ve hayal gücü artar.

Yeni ve orijinal çözümleri olumlu karşılar.

AKIL OYUNLARI

Akıl oyunları dersi akıl yürütme becerisini geliştirir. Öğrenci gözlem yapmaya, araştırmaya ve çözüm bulmaya yönelir. Yaratıcı düşünme becerisi gelişen öğrenciler kendi gücünü ve imkânlarını kontrol etmeyi öğrenir. Öğrencilerin risk alma becerisi artarken, çabuk ve etkili karar almaya başlar. Çok yönlü düşünmeyle birlikte öğrenme sürecindeki deneyimlerini daha fazla kullanır. Kazanımları:

Bilgi, beceri ve değerlerinin gelişmesini sağlayarak, öğrenmeyi öğrenmenin gerçekleşmesini amaç edinir.

Gözlem yapmaya, araştırmaya ve çözüm yolu bulmaya yönelir.

Öğrenme sürecinde deneyimlerini kullanır ve çevresiyle iletişim kurar.

Öğrenme – öğretme yöntemlerindeki çeşitliliği fark eder.

Yaratıcı düşünme becerisi gelişir.

Kendi gücünü ve imkânlarını kontrol etmeyi öğrenir.

Çabuk ve etkili karar verir.

Risk alma becerisi artar.

Çok yönlü düşünmeyi öğrenir.

KODLAMA ve ROBOTİK

Doğa Kolejinde öğrencilerimizi dijital becerilerle donatarak yetiştiriyor, oynayarak öğreniyoruz ve onları geleceğin dünyasına bugünden hazırlıyoruz. Maker sınıflarımız hayal etme, tasarlama ve üretme becerilerinin geliştirildiği atölyelerdir. Dijital ortamda iletişim kurabilen, bilgiyi kullanırken eleştirebilen, üretip tüketebilen, dijital ortamdan eğitim alabilen ve bu davranışları yaparken etik kurallarına uyan, hak ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrencilerimizle kodlama ve robotik temellerini atıyor, yetenek ve yaratıcılıklarını geliştiriyoruz. Bu atölyelerimizde öğrencilerimiz;

Problemleri, çözümü sağlayacak şekilde formüle edebilir.

Veriyi mantıksal olarak organize edebilir ve analiz edebilir.

Geleceğin teknolojik günlük hayatına hazır olur.

Veriyi, model veya simülasyonlar gibi soyutlaştırmalar yolu ile tasarlayabilir.

Olası çözümleri ve kaynakları verimli şekilde birleştirerek uygulayabilir.

Dijital dünya kurallarına hakim olur ve onları etik bir şekilde kullanabilir.

Birlikte başarma becerilerini geliştirir.

Kodlama

Sorgulayan, eleştiren, 21. yüzyıl becerileri ile donatılmış yeni bireylerin yetiştirilmesi için erken yaşta kodlama eğitimi ile bu becerilerin temelini atıyoruz. Kodlama sadece bilgisayar bilimleri ile sınırlı olmayıp, disiplinlerarası etkileşim açısından da büyük önem taşıyor. Çocuklar erken yaşta algoritmik düşünme becerileri kazanıyor, farklı alanlarda sorunlarla karşılaşmaları durumunda yaratıcı düşünme ile problem çözmeleri kolaylaşıyor. Kodlama aktivitesinde, başlangıçta cihazsız (unplugged), sonrasında ise bilgisayarlar ile kodlama oyunları oynayıp, algoritmik düşünme becerilerimizi geliştiriyoruz.

Lego Education-Elektronik

Öğrencileri hayal etmeye, tasarlamaya, üretmeye ve robot sistemini kullanmaya teşvik eden, robot tasarım, robot programlama, gelişim ve aktivite programıdır. Tasarım ve programlama sayesinde, çocuklar problemlere daha hızlı, daha analitik ve pratik çözümler geliştirmeye teşvik edilir. Bu aktivitemizde öğrencilerimizle beraber robotlarını oluşturuyor ve onları kodluyoruz.

3D Tasarım

3D modelleme, sanal ortamda, gerçekte var olan ya da olmayan nesneleri 3 boyutlu olarak görselleştirmeye ve onları değiştirebilmeye olanak sağlar. 3D Tasarım aktivitesiyle, çeşitli programlar sayesinde öğrencilerimizin önce hayallerini tasarımlara dönüştürmelerini, ardından 3 boyutlu yazıcılardan çıktı alarak hayallerini fiziksel hale getirmelerini sağlıyoruz.

YARATICI YAZARLIK

Yaratıcı Yazarlık dersi öğrencilerde yazılı metinlere karşı eleştirel bakış açısı kazandırır. Bilinçli bir okur haline getiren ders, öğrencileri yazılı metinleri farklı açılardan okuyarak yaşadığı çevreye duyarlı, ülkesinin sorunlarını bilen, okuduklarını aklın süzgecinden geçiren bir bilinç kazandırır. Yazmanın kendini ifade etmede önemli bir araç olduğunu kavrayan öğrenciler duygu ve düşüncelerini kendine özgü yol ve yöntemlerle ifade etmeye başlar. Kazanımları:

Yazılı metinlere karşı eleştirel bakış açısı kazanır.

Bilinçli bir okuryazar olur.

Yazılı metinleri farklı açılardan okuyarak yaşadığı çevreye duyarlı, ülkesinin problemlerini bilen, okuduklarını aklın süzgecinden geçirerek bilinç kazanır.

Sinema, reklamlar, yazılı basın, internet, hikâye, roman, makale, söyleşi vb. yazıları okuyarak bunları çözümleme, değerlendirme ve iletme yeteneği elde eder.

Toplumsal yaşama daha aktif ve yapıcı şekilde katılır.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Her Okul Bir Kütüphane Projesi

Liderlik Akademisi öğrencileri Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattıkları “Her Okul Bir Kütüphane” projesi beş yıldır kütüphanesi olmayan devlet okullarına ihtiyaç duyulan okul kademesi ve türüne göre kitap bağışında bulunurlar.

Bu Kış Beni Sen Giydir

Bu Kış Beni Sen Giydir sosyal sorumluluk projesiyle Türkiye’nin dört bir tarafına yardım eli uzatan liderlik akademisi öğrencileri dört yıldır başarıyla gerçekleştirdikleri proje kapsamında 40.000 ihtiyaçlı devlet okulu öğrencisini baştan ayağa giydirdiler.

Doğa İyiliğe Koşuyor

Liderlik Akademisi öğrencileri 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katılarak LÖSEV’in “Canım Kardeşim Ders Evleri’nde” eğitim alacak minik kahramanların eğitim giderlerine büyük katkı sağladı.

Bu Kış Doğayı Giydir

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı. Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için 12.000 adet fidan bağışında bulunuldu.

Kampüste Sanat Seminerleri

t-MBA Liderlik Akademisi kampüslerinde sanat dünyasının başarılı isimlerini öğrenciler ile buluşturarak duayen isimlerden mesleğin detaylarını ve deneyimlerini dinleme fırsatı sunuyor.

ÖĞRENCİLERİME UYGULADIĞIMIZ AKADEMİK ÇALIŞMALAR

Öğrencilerimizin Akademik Gelişimlerini Takip Ediyoruz

Okulumuzdaki çoklu ölçme değerlendirme yöntemleri ile öğrencilerimizin öğrenme süreci, güvenilir ve rasyonel bir şekilde ölçülerek değerlendirilir. Sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri, danışman öğretmenler, rehber öğretmenler ve okul yöneticileri haftalık toplantılarda öğrencilerimizin akademik gelişim grafiğini değerlendirir. Bu değerlendirme sonucuna göre etüt programları, sınıf ya da bireysel ek çalışmalar düzenlenir. Öğrencilerimizin akademik gelişimi yıl boyunca velilerimizle paylaşılır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.