SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ‘Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü’ nedeniyle Konya Bilim Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı. Programda konuşan Bakan Selçuk, Türkiye’nin en önde gelen bilim merkezlerinden birisinde olduğunu ifade ederek, “Burada kadınlarımızın ve genç kızlarımızın hem bilimde hem de teknolojide olan başarılarını konuşmak için buradayız hem de geleceğe dair yapacaklarını konuşmak anlamında… Bugün aylardan Şubat, aynı zamanda bugün Özgecan Aslan’ın da vefatının 6’ıncı yıldönümü. 19 yaşında hayatının baharında hunharca katledilen Özgecan Aslan’ı da rahmetle anıyoruz. Dolayısıyla biz istiyoruz ki artık kadın cinayetlerinden, kadına karşı şiddetten konuşmayalım. Kadınlarımızın bilimde, sanatta, sporda, eğitimde nerelere geldiğini konuşalım” dedi.

Bakan Selçuk: ‘Kadın astronotları konuştuğumuz bir dönemi yaşıyoruz’

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, açıkladıkları milli uzay programı ile astronotların kadın olup olmayacağını konuştukları bir dönemi yaşadıklarını söyledi.

BU VIDEOLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.