SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Altınordu direksiyona geçti

Bu haber 06 Mayıs 2019 - 18:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Altınordu Play-Off hayalleri sarmaya başladı. Sezon boyunca sürekli ilk 6 yarışında olan İzmir temsilcisi, son 2 haftaya girilirken kaderini kendi ellerine almayı başardı. Okan Derici’nin uzatma dakikalarında attığı golle Adanaspor deplasmanından galibiyetle dönen kırmızı-lacivertliler, Adana Demirspor’un deplasmanda Giresunspor’a kaybetmesiyle birlikte haftayı 54 puanla 6. basamakta noktaladı. Adana Demirspor’un 2 puan önünde yer alan kırmızı-lacivertliler, kalan 2 maçı kazanması takdirde rakipleri Adana Demirspor ve Ümraniyespor’un aldığı sonuçlara bakmaksızın Spor Toto Süper Lig için Play-Off oynamaya hak kazanacak. İzmir temsilcisi geride kalan 2 haftada sahasında Boluspor ve deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig