SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

“Yükseköğretim güvencesi altında verilen eğitimlere güvenin”

Bu haber 14 Aralık 2020 - 23:21 'de eklendi.

Eğitim ve sertifika programlarının kişisel gelişimin ve iş yaşantısının olmazsa olmazı olduğunu belirten Abdülkadir Gayretli, “Konusunda uzman ve tanınmış bir kurum seçin, yükseköğretim güvencesi altında verilen eğitimlere güvenin” dedi.

Gelişime Açık Ol sloganıyla yola çıkan İstanbul Gelişim Üniversitesi, uzaktan öğretim yöntem ve teknikleri kullanılarak hazırlanan online eğitim ve sertifika programlarına hız kazandırdığını duyurdu. Herkesin katılımına açık olacak online eğitim ve sertifika programları, Türkiye’nin en çok uluslararası akreditasyona sahip İstanbul Gelişim Üniversitesi güvencesi ile verilecek.“Tanınmış bir kurum seçin”Konu hakkında konuşan üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, eğitim ve sertifika programlarının kişisel gelişimin ve iş yaşantısının olmazsa olmazı olduğunu belirterek, “Konusunda uzman ve tanınmış bir kurum seçin, yükseköğretim güvencesi altında verilen eğitimlere güvenin” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.